• JO11-12 uit maar toch thuis in Alphen

Opnieuw een vroege wedstrijd op deze zaterdag de 19e van november. Verslaggeefster had niet gedacht dat het toch nog zo fris was en had al koude vingers voordat de eerste pennestreken op het papier stonden.Gelukkig was er een attente moeder die haar, let op: schrijf-handschoenen wilde uitlenen. En daarmee het verslag van deze week weer veilig stelde.
    Uit tegen ARC, onderste in de poule. Maar zoals altijd: je grootste vijand is onderschatting. Zo ook deze zaterdagochtend. Binnen een luttele paar minuten stonden we al achter. Dat is een slechte start. Kom op jongens, even herpakken en weer door. Maar 10 minuutjes later lag ook de 2-0 erin. Een snelle en behendige spits wist onze verdedigers op het verkeerde been te zetten. Dat zijn we niet gewend zeg. Met deze 2-0 achterstand gaan we de rust in. Hopelijk hebben de coaches een positieve inbreng boven de bekertjes limonade. In de spelerstunnel worden onze spelertjes nog van diverse kanten geadviseerd hoe zij deze superspits moeten bedwingen. Of het allemaal doordringt?? We gaan het zien.
    Er wordt in ieder geval weer iets meer druk gezet door Alphense Boys. Mooie aanval met Adam en Danya en iets later een kans van Thomas. Maar helaas er valt nog geen goal. Aan de andere kant plukt Hidde de bal net voor het net weg. Pfoei, dat was op het nippertje. En dan, halverwege de 2e helft komt Adam over rechts naar voren en schiet de bal in de netten. De stand is nu 2-1. Alles is nog mogelijk. Onze verdediging lijkt de zaak iets beter onder controle te hebben. Nu nog een keer scoren jongens. Tja, wij bedoelden dan natuurlijk wel ónze jongens. Het tegendeel gebeurt. Een snelle uitbraak van ARC bezorgt hen de 3-1. Vanaf de kant worden onze jongens aangemoedigd. Doorgaan, niet de koppies laten hangen, blijf erin geloven! En wordt er inderdaad weer wat druk gezet. Een paar mooie kansen gemist. En zo is de stand bij het eindsignaal 3-1 voor ARC. Jammer jongens, zeker de tweede helft beter gespeeld maar helaas was het dit keer niet genoeg. Sometimes you win and sometimes you loose! Volgende week weer nieuwe kansen!