• MO11 speelt 2-2 gelijk en haalt zo het eerste punt van het seizoen

3e thuiswedstrijd op rij, om 10:15 konden we Moordrecht verwelkomen. De tegenstanders stapten het veld op en meteen was er enige verontwaardiging in het team over de keepster. Die moest bijna bukken om niet met dr hoofd tegen de lat te komen. De meiden zagen echter direct mogelijkheden, lage ballen want die zijn moeilijker voor een lange keeper. Scherpte zat er dus meteen in en dat bleek ook wel na de aftrap. Af en toe pittige duels met kansen over en weer. In één van de aanvallen van Moordrecht kwamen ze goed door en wisten ze de bal via een rolletje langs Indy in de hoek te spelen. De meiden bleven de aanval zoeken en dat betaalde zich uit. Door goed samenspel voorin kreeg Moordrecht de bal niet meer weg, uiteindelijk kwam de bal bij Pien en die twijfelden niet 1-1.
    Na de rust kwamen we met een keeperswissel het veld weer in, Daisy stond nu in het doel voor Indy. De 2e helft leek een herhaling van de eerste, wederom pittige duels maar de meiden lieten zich niet kennen en gaven geen meter toe. Onverdiend, maar zo ging dat vaker bij ons de laatste tijd, kwam Moordrecht op 1-2 voorsprong. Er was nog tijd genoeg te gaan dus de meiden bleven zoeken naar de gelijkmaker. Indy kreeg de bal en ze dacht om het eens van afstand te proberen. Een hoge bal en die viel zo over de keeper (bij Moordrecht hadden ze ook gewisseld nadat de keepster gebleseerd was uitgevallen) in het doel!! 2-2. De laatste paar minuten waren er nog kansen aan beide kanten maar een winnend doelpunt viel niet meer. Met een punt van het veld gestapt. Eerste punt van het seioen en dat smaakt naar meer. Dit geeft een goed gevoel voor volgende week.