• Alphense Boys JO11-8 verslaat de koploper!

Afgelopen zaterdag moesten de Boys tegen de nummer 1 van de 6e klasse, wat spannend was na het verlies van vorige week. Wat een zinderend spannende pot was dat, Haastrecht en de Boys uit Alphen waren ontzettend aan elkaar gewaagd. Helaas kwamen ze na ruim een kwartier gelijk op te zijn gegaan op een 1-0 achterstand te staan. Een ontzettend goede verdediging van Haastrecht maakte het de Boys lastig, maar daar opeens was de knalharde gelijkmaker van Yano, en vrijwel direct daarna ging Ahmed ook langs de keeper en maakte met een mooie bal de 1-2! Een mooie stand om de rust mee in te gaan. Goed om te zien dat ook na rust, waarbij de coach soms spelers een andere taak in het veld gaf dan ze gewend zijn, deze spelers moeiteloos dit uit konden voeren. De altijd steady Teim, prima verdedigingswerk van Erben en Wei Jie in de tweede helft, en Ayoub die langs zijn mannen ging en de 3e goal scoorde. De tegenstander gaf zich niet gewonnen, en scoorde twee tegengoals waardoor het gelijk kwam, en een vierde tegengoal had er bijna ingezeten ware het niet dat Jasper die met een mooie sliding van de doellijn van Per wegwerkte. Het publiek was goed te horen aan de zijlijn, een heel spannend einde, waar goed samenspel van Hamza en Yano, die een prachtgoal maakte, een einde maakte aan de gelijke stand. Met 3-4 tegen de koploper mogen de Boys trots zijn, echt heel goed gespeeld met elkaar!