• J011-5 | Het was een spannende en mooie pot voetbal!

Vandaag de derde wedstrijd van de competitie. We spelen om 10.15 uur een uitwedstrijd bij Bernardus in Hazerswoude. Altijd lastig…uit ervaring sprekend. Ook deze week laat de scheids op zich wachten. Maar gelukkig duurt het niet zo lang als vorige week en kunnen we snel van start. De afgelopen week hebben de jongens extra getraind op druk zetten en dat is te zien …. We starten sterker dan vorige week.

Illias, en Mo zetten meteen goed druk vanuit het middenveld. Ook Mik start sterk. Toch duurt het best even voordat het eerste doelpunt gescoord wordt. Er zijn kansen over een weer. Onze verdediging met Milan en Jens hebben in de beginfase dan ook genoeg te doen. En als er dan toch een aanvaller doorheen komt is daar altijd nog Sven, die weer sterk staat te keepen.

Uiteindelijk volgt een mooie combinatie tussen Mees en Baran….de bal komt mooi voor de voeten van Semmy die de bal in het doel schiet. Lekker, we staan 1-0 voor. Nu volhouden en het liefst de voorsprong in de eerste helft uitbouwen! Maar helaas volgt al snel het tegendoelpunt. Aan beide kanten volgt in de eerste helft nog een vrije trap, maar deze weten het doel net niet te bereiken.

De tweede helft zakt het niveau van de tegenstander wat in. Wij blijven gelukkig sterk voetballen en er volgen aardig wat kansen. Helaas weten onze spitsen Semmy en Berke het doel niet te bereiken. De paal, net naast of over…of de keeper die de bal toch nog net heeft. Uiteindelijk weet Mo uit een mooie corner van Mik de bal met het hoofd in het doel te krijgen. De stand is 2 – 1. Hopelijk kunnen we dit vasthouden….het moet toch ook bijna tijd zijn? Helaas weten we de bal na een goeie aanval van de tegenstander niet goed weg te krijgen, de 2 – 2 is een feit. In de laatste minuten nog twee goede kansen van Mees en Semmy, maar helaas! Het blijft 2 – 2 …. Toch weer een punt. We staan na deze ronde 4e in de stand.

Bedankt weer boys … het was weer genieten van jullie!