• Eerste verlies JO11-8 bij Jodan Boys uit

Na vorige week met 6-1 gewonnen te hebben van Woerden moesten de Boys vandaag naar Gouda. Helaas moeten we een tijdje onze linksback Daniel missen, die zijn middenvoetsbeentje gebroken heeft en thuis in het gips de dagen noodgedwongen op de bank doorbrengt.
    In de prachtige ambiance een door vorst wit speelveld gingen de Boys voortvarend van start. De Boys uit Gouda hadden duidelijk de opdracht meegekregen zich ieder aan hun eigen man vast te plakken, waardoor de verdediging goed stond. De Boys uit Alphen waren aanvankelijk toch voornamelijk op het speelveld van de Jodan Boys te vinden. Jammer genoeg werd er ondanks zeer goed spel van onder andere Ahmed en Ayoub, niet gescoord, ook dankzij de alerte keeper. Vlak voor rust viel een tegengoal, waardoor de jongens met een achterstand de rust ingingen. Na de rust was er hernieuwde energie, Weij Jie heeft regelmatig korte sprintrecords neergezet en wist vaak de tegenstander uit te spelen, toch kwam het niet tot scoren, ondanks het echt goede spel van de Alphense Boys. De jongens uit Gouda kwamen op stoom, ondanks een uitblinkende Jasper die op het achterveld echt prima verdedigend werk liet zien. Na de 3-0, en 4-0 vanwege een penalty, lieten de jongens uit Alphen de moed wat zakken en is ook een 5e goal voor de Jodan Boys er vlak voor het einde van de wedstrijd nog ingeknald. Eigenlijk deed de uitslag geen recht aan de wedstrijd, maar het was een spannende pot tussen tegenstanders die goed aan elkaar gewaagd zijn. Thuis pakken we ze uiteraard!