• DHC JO19-1 - Alphense Boys JO19-2 (bekerwedstrijd)

Alphense Boys JO19-2 speelde een prima bekerwedstrijd bij en tegen DHC A1 (koploper in de 4e divisie ) en speelde met 2-2 gelijk maar verliest na strafschoppen.

De instelling was in tegenstelling tot afgelopen weken vandaag prima, en dat leverde ook veel balbezit op. Baltempo was hoog en de 3de man werd bij vlagen goed gevonden. Dit leverde een aantal kansen op van onder andere Jasper, Elia en de uitstekend spelende Nando Meijer. In de 14e minuut was het na een prachtige actie van Nassir, Nando die de strakke voorzet bij de 2e paal in één keer binnen tikte. Met nog een paar goeie acties van het hard werkende middenveld onder leiding van Jasper en het slot op de deur Collin, kwam DHC er bijna niet doorheen. En de counters die DHC kreeg pareerde de goed keepende Justin fantastisch. De ruststand was 0-1.

Na rust kwam, zoals verwacht, DHC sterk uit de kleedkamer, maar hield Alphense Boys het prima vol, maar eerlijkheid moet zeggen dat Alphense Boys een paar keer goed weg kwam. Na een paar goeie kansen was het in de 70e minuut DHC dat toch ( op dat moment terecht ) langszij kwam. En na een misverstand was het in de 72e minuut DHC dat de leiding nam 2-1. Daarna herpakte Alphense Boys zich weer en met veel enthousiasme en hard werken werd in de 85e minuut de 2-2 geforceerd. Na een goeie actie van Syl werd de van DHC afkomstige Elia vrij gespeeld en scoorde de 2-2. Er werd daarna niets meer weg gegeven en het kwam dus aan op de loterij der loterijen. Strafschoppen, en die nam DHC Helaas met iets beter. Alphense Boys feliciteert DHC ook met het behalen van de volgende ronde in de beker!

Maar wat Alphense Boys vandaag heeft laten zien is dat het zijn huid (met de juiste instelling van iedereen) heel duur verkoopt. Keihard gewerkt en voor elkaar door het vuur gaan! Grote klasse wat het TEAM vandaag heeft laten zien. Laat dit nu eens werken als een motivatie voor de competitie, alle gezichten de zelfde kant weer op, volgas er tegen aan de komende tijd!Complimenten aan Justin en Steven, maar eigenlijk aan het hele team voor een mooie wedstrijd.

Volgende week de volgende competitie wedstrijd thuis tegen Be-Fair JO19-1 (13.00 uur), gaat Alphense Boys het zelfde doen als deze week?