• D2 verliest finale van Future Talent

    Alphense Boys D2 haalde na een lange dag voetbal uiteindelijk de finale van het eigen herfsttoernooi waaraan 20 D-teams deelnamen. Future Talent was daarin met 2-0 te sterk. De ploeg van de trainers Robin Stolwijk en Roel van Holstein begonnen sterk en wonnen hun eerste drie poulewedstrijden. Daarmee waren ze al eerste van hun poule en hadden de kruisfinales al bereikt. Dat de laatste poulewedstrijd tegen Gouda D1 met 1-2 verloren ging was niet fijn, maar maakte voor de stand niets meer uit. In de kruisfinale was het sterke Geinoord D1 de tegenstander en die werd met 3-1 geklopt door twee goals van Mohamed Hamouchi (zie foto boven) De 6e en laatste wedstrijd was de finale tegen Future Talent. Die waren met 20 man naar het toernooi gekomen en waren dus wat fitter. De overwinning ging echter verdiend naar Future Talent.

    De weergoden waren ons vandaag gunstig gezind, want ondanks de slechte voorspellingen vielen er alleen in de middag een paar niet noemenswaardige spetters. De ouders van de D2 bemanden de commissiekamer en de bar en dat ging fantastisch en die verdienen een compliment.

    Verder waren we weer in de gelukkige omstandigheid dat we ook vandaag 8 prima KNVB scheidsrechters hadden: Louis Wagner (top-amateurscheidsrechter), Jo Hermsen, Sam v/d Graaf, Henk de Jong, Manuel Uijttewaal, Bert Rietveld, Bert Metzler en Rick Sinnige (zie foto onder)

    De einduitslag

    1. Future Talent
    2. Alphense Boys D2
    3. Katwijk D1
    4. Geinoord D1
    5. Zeeburgia D3

    Morgen is de vijfde en laatste dag van de Alphense Boys herfsttoernooien en ontvangen wij tien F1 teams en tien 1e jaars E-teams. Onze B1 spelers zullen alle wedstrijden fluiten. We beginnen morgen om 10.00 uur.