• Boys C2 wint eigen hersttoernooi

    Alphense Boys C2 won vandaag (maandag) het eigen herfsttoernooi voor C-juniorn van niveau hoofd en 1e klasse. De ploeg van de trainers Richard v/d Nieuwendijk en Milan Stiphout kreeg het gehele toernooi geen enkel doelpunt tegen. In de finale werd het 0-0 tegen Future Talent en werden de strafschoppen gewonnen door o.a. twee reddingen van keeper Kane Vergeer. Op de foto Julian v/d Kwaak die de openingsgoal tegen ARC C1 voorbereidde

    In de poulefase won de C2 eerst met 2-0 van De Meern C2, daarna met 4-0 van Sparta (AV) C1 en vervolgens met 2-0 van VCS C1. In de halve finale was ARC C1 de tegenstander. Die waren met een mix van C1 en C2 gekomen. De strijd ging gelijk op toen in de 2e helft een fraaie actie vsan Julian v/d Kwaak beslissend was. Julian brak door over rechts en legde de ba l panklaar voor Romeo Pieters. Laatst genoemde scoorde vlak voor tijd ook nog de 2-0. In ded finale was Future Talent C1 de tegenstander. Die voetbalaschool had maar liefst 21 spelers meegenomen en waren dus ook wat fitter. Alphense Boys bleef met kunst en vliegwerk overeind (dat kan in toernooivoetbal) en het enormne overwicht van Future Talent konden ze niet in de score toit uiting brengen. HEt bleef dys 0-0 (het maximaal haalbare voor de C2) en bij de serie strafschoppen ging alles goed. Keeper Kane Vergeer pakte twee penalties zodat de laatste (5e) strafschop niet eens meer genomen hoefde te worden. Het vreugdefeestje kon beginnen.

    Het was de hele dag prima weer en ook de zon liet zich vooral in de middag goed zien. Acht uitstekende KNVB scheidsrechters zorgden ervoor dat alle wedstrijden in goede banen werden geleid:  Rick Sinnige, Bert Metzler, Manuel Uijttewaal, Bob Damen, Bryan de Groot, Bert Rietveld, Sam de Graaf en Lizzy v/d Helm (zie foto onder)

    Uitslag:

    1. Alphense Boys C2
    2. Future Talent C1
    3. Hercules C1
    4. ARC C1

     

    Morgen (dinsdag) gaan we verder met het toernooi voor D1 teams en E-Top teams. Om 10.00 uur beginnen de wedstrijden.