• JO11-8 maken de 100ste goal van dit seizoen!

De start van de Boys was al overweldigend qua doelpunten, gemiddeld 16 doelpunten per keer met een uitschieter naar 24 tegen ARC vorige week. Vandaag stond de wedstrijd tegen de nummer laatst op het programma. Hoewel het erop lijkt dat de indeling niet zo passend is geweest voor onze jongens, die al een jaar samenspelen en vorig jaar kampioen werden, is het cool om te zien wat een feestje ze er elke week toch weer van maken.
    Ze zijn heel goed in staat de tegenstander te misleiden, starten met breed spel en spelen voorin mooie passjes naar elkaar om elkaar een doelpunt te gunnen. Met 98 doelpunten uit 6 wedstrijden hadden we er wel een beetje op gerekend ook de 100ste vandaag erin te knallen. De keeper van Koudekerk bleek een stugge, hij hield veel ballen uit het doel, waardoor ons record nog even op zich liet wachten. Uiteindelijk scoorde Ahmed zowel de nummer 99 als 100! Met drie goals van Ayoub die razendsnel om drie tegenstanders heen moest flitsen, een mooie redding van keeper Per toen de tegenstander toch een keer doorgebroken was, prachtig achterveldwerk van Jasper die het veld mooi breed weet te houden, evenals Daan en Erben, die helaas geblesseerd de tweede helft het veld moest verlaten. De doelpunten waren van Wei Jie, Teim, Daan, Hamza en uiteindelijk drie van Per de tweede helft die het keepen aan Hamza over had gedragen. Daarmee kwamen we op een eindstand van 18-0. Met 116 doelpunten voor en slechts 7 tegen nu op naar één of hopelijk twee klassen hoger!! Goed gespeeld Boys!!