• Goed gespeeld, geen punten

Deze week reden we weer richting Zoetermeer, maar nu op een schappelijk tijdstip en één dorp verder. In Nootdorp werden we om 10:30 verwacht door RKDEO. Op de veel te kleine parkeerplaats een plekje zoeken en door naar de kleedkamers en het veld. Na een korte warming up begonnen we goed aan de wedstrijd. Pien stond in het doel en die had er veel zin in, ze had meteen een aantal ballen goed te pakken. Achterin hielden verder Alysha, Isa en Daisy de boel goed dicht. Halverwege de eerste helft, na een gelijk opgaande strijd, vond RKDEO toch een gaatje… 1-0. We waren even de scherpte kwijt en de meiden zaten meer naar elkaar te kijken dan naar de tegenstander. Voordat we er erg in hadden stonden we 3-0 achter. Op dat moment herpakten we ons weer wat werd onderstreept door een doelpunt van Ro-ann op aangeven van Indy. Helaas viel vlak voor tijd nog de 4-1.
    De afgelopen weken was onze 2e helft niet de betere helft, door de meiden hier in de rust extra op te attenderen stapten ze vol goede moed het veld in. En in tegenstelling tot de afgelopen weken speelden ze een hele goeie 2e helft waarbij we nog scoorden. Vanuit een inworp kreeg Faye de bal, ze nam hem mee en schoot hem strak in de kruising. Helaas scoorden RKDEO ook nog 2 keer waardoor het niet meer echt spannend kon worden. Einduitslag 6-2, maar we stapten met een goed gevoel van het veld.
    Als we volgende week weer zo spelen dan stappen we niet alleen met een goed gevoel maar ook met 3 punten van het veld.