• Ver in blessuretijd de wedstrijd weggegeven

In alle vroegte werden we weer in Zoetermeer verwacht, om 08:00 verzamelen bij het sportpark van DWO. Je zou bijna denken dat ze het expres doen om ons uit ons ritme te halen. Met de vorige keer in Zoetermeer tegen DSO nog in het geheugen waren we nu veel beter voorbereid en meteen scherp vanaf de aftrap. Iedereen bleef goed op zijn positie lopen en het was een redelijk gelijk opgaande wedstrijd. Halverwege de 1e helft kreeg Indy de bal, en op een nat veld schoot ze laag op doel en de bal gleed keurig de hoek in, 0-1. Een paar minuten later was het weer raak, weer Indy met een hoge bal deze keer over de keepster van DWO heen, 0-2. Vlak voor rust kregen we helaas toch een tegen doelpunt te verwerken en zo gingen we met 1-2 de rust in.
    De 2e helft begon goed en we hielden goed stand. Helaas bleef niet iedereen op zijn positie lopen waardoor er soms gaten in de verdediging vielen. DWO kreeg nu af en toe een kans maar echt gevaarlijk werden ze nog niet. Ook de aansluiting naar het middenveld en de aanval was niet meer optimaal waardoor DWO het gevoel had dat er meer te halen was en wij minder gevaarlijk konden worden. Vlak voor het einde van de wedstrijd was het dan ook raak, 2-2. Ver in blessuretijd, zoveel blessures waren er niet, ging het nog een keer mis. Bij een corner stonden een aantal meiden van DWO vrij en een daarvan kreeg de bal, 3-2. Meteen na de aftrap werd er afgefloten.
    Helaas geen punt mee naar Alphen kunnen nemen en de meiden baalden er goed van. Volgende week er weer vol tegenaan!!