• JO11-8 op koers

De boys van JO11-8 moesten aantreden tegen BSC'68. Hoewel de Boys sterk aanvallend spel lieten zien, werden de eerste minuten vooral gekenmerkt door het onbenut laten van kansen, (de lat, het zijnet, en naast) waardoor uiteindelijk de eerste mooie actie die van keeper Per was, die de bal van de tegenstander uit zijn doel hield. Na tien minuten scoorde Hamza de nummer 1 2 en 3 binnen 5 minuten en was de beer los. Teim had goede acties voor, weer prachtig samenspel van topscoorder van vorige week Jano die dit maal de rol had van spitsen bedienen en ondertussen de 4e en 5e goal scoorde. Prima verdedigingswerk van Jasper en nieuwe aanwinst Erben, Wei jie die een ware baltovenaar was en de jongens van het andere team steeds voorbij rende. Jano maakte na rust nummer 6 en 7 en Ayoub zorgde als een ware speedy gonzales dat de tegenstanders nog moeilijk de andere kant van het veld konden bereiken. Ook verdediger Daniel wist het doel bijna te raken met een prachtig afstandsschot, en na Hamza scoorden ook nog Teim, Wei jie, Ayoub en Erben een goal, waardoor de eindstand 12-0 was. Brengt het doelsaldo uit drie wedstrijden op 43.... dat wordt een klasse hoger de competitie in denk ik.... Toppers!!